Luka Jovic
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Luka Jović pogledao je istini u oči posle remija Srbije sa Mađarskom (1:1) u Ligi nacija, kao i prethodnog šokantnog poraza od Škotske u finalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Priznao je napadač Real Madrida, koji je protiv „suknjica“ u Beogradu postigao izjednačujući gol u 90. minutu, dok je na „Puškaš areni“ bio jedan od najborbenjih uz strelca Nemanju Radonjića, da „orlovima“ nije bilo lako da „nameste glavu“ za meč 5. kola Lige nacija, divizije B.

Falio im je i selektor Ljubiša Tumbaković, koji je odrađivao meč suspenzije zbog propusta protiv Mađara na meču u Beogradu, kada je ekipa kasnila s izlaskom na teren.

PROČITAJTE JOŠ

„Očekivali smo tešku utakmicu, svakako da nije lako igrati posle onako teškog poraza u jako bitnom meču. Dali smo sve od sebe, pokazali smo karakter. Mislim da je nerešen ishod najrealniji. Imali smo šanse pred kraj utakmice koje nismo iskoristili. Krivo nam je zbog poraza od Škotske, ali moramo da nastavimo dalje. Nismo izgubili, nismo ni pobedili, ali se nadam da ćemo to uspeti protiv Rusije“, rekao je Jović i dodao:

„Ima mnogo toga na psihološkom planu, bilo je teško igrati. Morali smo da pokažemo da smo profesionalci. Šanse? To je koncentracija i sreća. Nadam se da ćemo je imati više u sledećim utakmicama kako bismo došli do više golova i bodova. Pripremićemo se za Ruse kao za svaku drugu utakmicu. Daćemo 100 odsto, nadamo se pobedi Mađarske, a mi da dobijemo Rusiju i tako opstanemo u B ligi“, poručio je Luka Jović.

Podsetimo, u slučaju da Srbija ne pobedi Rusiju, a Mađarska ne uzme tri boda protiv Turske, „orlovi“ će se preseliti u C ligu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar