Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK / POOL

Luka Jović je istakao da još uvek nije spreman za 90 minuta fudbala, a za nemačke medije je govorio o mnogim detaljima u Ajntrahtu.

Zadovoljan je stanjem u timu po povratku iz Reala.

PROČITAJTE JOŠ

„Sam povratak je korak napred za mene i nesumnjivo dobar potez jer mi toliko stvari ovde odgovara. Pre svega želim timu uspeh, a ako je tim uspešan, onda sam i ja dobro. Svaka pobeda tima je korak napred za mene. Gledaću da nađem svoju ulogu i pomognem Ajntrahtu“, istakao je Jović za „Bild“.

U Realu je uglavnom sedeo na klupi, što je uticalo i na njegovu fizičku spremu.

„Nisam igrao mnogo u poslednje dve godine, morate da prođete dosta toga da biste bili spremni za celu utakmicu. Trudim se da treniram maksimalno koliko mogu, do svojih krajnjih limita. I dalje nisam na nivou na koji sam navikao i iskreno nemam snage da odigram svih 90 minuta, to je istina. Ali trudim se koliko god mogu da iskoristim vreme koje mi se ponudi. Bolje se osećam svakog dana i verujem da sam na pravom putu da se vratim u formu“, dodao je Jović.

Istakao je da je srećan zbog toga kako se stvari razvijaju, ali da ne žuri sa povratkom u startnu postavu.

„Kada sam došao odmah je bilo jasno da hoću pažljivo da vraćam formu. U stalnom sam kontaktu s trenerom po ovom pitanju. Tim je pokazao da mu odgovara ovaj sistem, zbog toga je jasno zašto se malo toga menja. Verujem da mogu da pronađem svoju ulogu u svemu tome. I dalje nas čeka dosta utakmica. U ovom trenutku sam zadovoljan kako se stvari odvijaju“, naglasio je srpski napadač.

Kako tvrdi još uvek ne razmišlja o povratku u Real Madrid.

„O tome ću kada se sezona bude završila. Sada sam koncentrisan samo na to da Ajntraht napravi dobar rezultat ove sezone i da dobro odradimo utakmice pred nama. U suštini sve je moguće, pa i da ostanem u Frankfurtu, jer nikad ne znate šta može da se dogodi u fudbalu“, zaključio je špic „orlova“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)