Luka Jović: Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Dragan Stojković Piksi se na konferenciji za štampu osvrnuo i na pitanje koje verovatno najviše zanima celokupnu javnost - ko je prvi špic reprezentacije.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je Aleksandar Mitrović na korak od najboljeg reprezentativnog strelca svih vremena, njegova forma je katastrofalna i mnogi su se zapitali da li je trebao da dobije poziv. Luka Jović još traži svoj ritam od povratka u Ajntraht dok je trenutno u najboljoj formi mladi Dušan Vlahović.

Sve tri utakmice biće ekskluzivno prenošene na TV Nova S.

Prema rečima Piskija, nije isključeno da vidimo ni tandem Mitrović – Jović.

„Lepo zvuči. Moguće da će doći do toga, neću ništa da obećavam. Imamo dosta utakmica, ako javnost zadovoljava da ih vide zajedno ja ću im izaći u susret, ali ako je to korisno za ekipu“ zaintrigirao je Stojković najavom.

Što se tiče Vlahovića, tu nije imao dilemu.

„Smeši mu se prelepa karijera. On ne treba da previše čita novine i gleda Instagrame, on treba da se fokusira na trening, da nastavi da igra, da ostane na zemlji i nastavi da daje golove. Golovi su samo kruna muktorpnog rada. Drago mi je da se razvija u pravu devetku koja će značiti puno za nas u sledećih 10 godina. A nije loše ni svu trojicu da stavimo gore. Mitrović – Vlahović – Jović. Mislim da bi javnost bila oduševljena, videčemo i to“, zaključio je selektor.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar