Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Došlo je vreme za rastanak između Voždovca i kapitena Jovana Nišića, koga čeka selidba u inostranstvo.

„Veliki broj igrača prošao je kroz Voždovac, ali malo je onih koji su ostavili neizbrisiv trag kao što je to slučaj sa Jovanom Nišićem“, navodi se na klupskom sajtu.

Doskorašnji kapiten „Zmajeva“ nije ponikao na „Кrovu“, ali je osećao klub kao svoj.

PROČITAJTE JOŠ

”Došlo je vreme za rastanak sa mojim ‘Zmajevima’, posle tri prelepe godine“, započinje Nišić emotivno oproštaj od Voždovca.

U klub je došao kao dečak, a odlazi kao zreo fudbaler i čovek, reči su kojima opisuje boravak na Кrovu, sa kog odlazi kao slobodan igrač.

”Boravak u Voždovcu ne bih menjao ni za šta, iskustvo koje sam stekao i ljude koje ću zauvek nositi u svom srcu. Кao u svakom poslu, bilo je i mnogo teških momenata, ali sa sobom ću nositi i pamtiti samo one lepe i nasmejane kojih je bilo neuporedivo više. Za kraj, želeo bih da se zavalim svakom saigraču, treneru, funkcioneru, svakom zaposlenom u klubu koji je bio tu za mene i koji čini Voždovac onim što jeste.”

Prijateljstva koje je stekao su najvažnija za Jovana Nišića.

”Biti kapiten Voždovca velika je privilegija, ali imati u klubu igrače kao što je Nišić podjednako je vredno. Želimo mu svu sreću u izboru nove sredine, kao i da pokaže ono zbog čega je godinama bio uzdanica”, kaže prvi čovek Voždovca Miloš Mirković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar