Jirgen Klop
Jirgen Klop; Foto: EPA-EFE/Biel Alino

Liverpul se nalazi u novom finalu Lige šampiona, a ovog puta je Klop otkrio i jednu tajnu iz svlačionice.

Fudbaleri Liverpula savladali su Viljareal sa 3:2 u revanš meču polufinala Lige šampiona, nakon što su gubili i sa 2:0 na poluvremenu.

PROČITAJTE JOŠ

U finalu 28. maja igraće u Parizu protiv boljeg iz duela Mančester sitija i Real Madrida (4:3), a revanš ovog duela igra se ove srede od 21 čas.

Liverpul i dalje veruje da bi mogao da osvoji čak četiri trofeja ove sezone. Podsetila je Klopa ova pobeda na polufinale sa Barselonom 2019. godine u kom su gubili sa 3:0, a onda stigli do preokreeta.

Bio je srećan nakon plasmana u svoje četvrto finale Lige šampiona.

„Oduševljen sam. Osećaj je kao da mi je prvo finale. Ovo je najbolje takmičenje na svetu, obožavam ga i sviđa mi se i to što je Viljareal uradio ovde, uključujući i publiku u sve to. Mel je na poluvremenu bio takav kakav je, ceo svet je gledao i očekivao da bude 3:0. Ali kad smo prvi put uspeli da ih probijemo i uđemo u taj međuprostor, znao sam da imamo šansu. Ne volim da poredim stvari, ali da, to je podsetilo na taj meč sa Barselonom i još neke utakmice“, rekao je Klop.

Nasmejao se na pitanje o razgovoru na poluvremenu.

„Šta sam im rekao na poluvremenu? Igrajte bolje nego u prvom! Morali smo da ostanemo mirni. Šta sad da kažem? Imamo samo jednu šansu da pobedimo u finalu. Odigrali smo tako mnogo mečeva, tri takmičenja i još sve nije gotovo. Znam te priče, u prvom poluvremenu bi bili mnogi srećni da dobijemo udarac. Teško je stići do tri finala, ali uspeli smo“, dodao je Klop.

BONUS VIDEO Golovi sa meča Liverpul – Mančester junajted 4:0

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar