FK Partizan, FK Javor
FK Partizan, FK Javor; Foto: Screenshot Twitter Монструм

Remi Partizana i Javora (3:3) u 16. kolu Superlige Srbije izazvao je veliku pažnju, a svaki detalj se analizira do tančina.

Javor je poveo sa 0:1, ali je Partizan uzvratio sa tri pogotka i stigao do 3:1. Ipak, u završnici je Javor postigao dva pogotka i tako stigao do remija.

Velika prašina se podigla jer VAR nije ispravio sudijsku odluku Andrije Stevanovića u 71. minutu kada je dosuđen penal za Javor.

Partizan je reagovao burno saopštenjem smatrajući da Igor Vujačić nije napravio penal.

Evo i snimka tog momenta kada je dosuđen penal za goste koji je kasnije realizovao Petar Gigić.

#social-embed_1

Saopštenje prenosimo u celosti:

„Fudbalski klub Partizan, posle današnjeg kola i dešavanja na terenu, moze samo da postavi pitanje ima li svrhe takmičiti se u ovakvim uslovima i sa ovakvim suđenjem.

U nekoliko minuta situaciju da se protiv nas dosudi jedanaesterac, gde sudija bez ikakve dileme pokazuje na belu tačku, dok u situaciji kada je trebalo da dosudi očigledan penal nad Igorom Vujačićem, koga u kaznenom prostoru ruši protivnički igrač ostaje nem i on sam i VAR soba. Bez reakcije, bez želje da se makar proveri nešto što je očito i belodanu na štetu Partizana.

Zato se pitamo ima li svrhe takmičiti se u ovim uslovima, sa ovakvim suđenjem, gde nemate ravnopravnu situaciju, dok se na drugim terenima igra i po 97 i 98 minuta, isključuju igrači dok jedan klub ne dođe do cilja“, navedeno je u saopštenju crno-belih.

BONUS VIDEO Bakljada navijača Partizana pred početak derbija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar