Foto: Profimedia

Zvezda nije ostvarila ambicije.

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da s eplasiraju u nokaut fazu Lige Evrope pošto su poraženi na gostovanju Lajpcigu u petom kolu grupe H Lige šampiona.

PROČITAJTE JOŠ

Švajcarci su slavili sa 2:0 i tom pobedom obezbedili treće mesto u grupi, a Mirko Ivanić je bio utučen zbog tog poraza.

„Baš je teško pričati sada. Imali smo, moram da se vratim, par šansi u prvih deset minuta. Kada to ne realizuješ, a primiš gol, onda je teško posle vratiti smo. Šteta, nečim nismo zaslužili da večeras uzmemo makar bod. Po meni smo dobro igrali, zbog toga mi je žao, jer znam da su momci dali sve od sebe. Dobro smo se pripremali za ovu utakmicu, videli ste kako smo ušli, hrabro od početka. Imali smo tri šanse u prvih sedam minuta, koje nažalost nismo iskoristili. Primili smo gol, završilo se kako se završilo. Nismo se ovome nadali, nismo ovo očekivali, moramo da preuzmemo odgovornost“.

Istakao je i da je rani gol sasekao crveno-bele.

„Jeste, ali imali smo još 80 minuta, tako da to nije opravdanje. Primili smo gol, ali smo nastavili da igramo, pa smo primili i drugi gol. Šteta.

Kako ističe, sezona je u ovom trenutku neuspešna.

„Naravno da je ovo za sada neuspeh. Cilj nam je bio da prođemo grupnu fazu, da budemo treći, nismo to ispunili i moramo da se pogledamo u oči i da prihvatimo da, bez obzira na to što smo dobro igrali u Ligi šampiona, ovo je neuspeh. Žao mi je zato što smo pokazali neki kvalitet“.

Dotakao se i povrede.

„Videćemo, verovatno ću sutra posle povratka raditi magnet. Iskrenuo sam zglob pri jednom duelu, ali je rano još uvek“.

BONUS VIDEO Barak Bahar posle poraza u Bernu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar