Srđan Mijailović Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Nema više nade za proleće u Evropi

Srđan Mijailović, vezista Crvene zvezde, govorio je za srpske medije nakon poraza od Jang Bojsa u Ligi šampiona rezultatom 2:0.

„Sigurno da nam je svima preteško posle ovog poraza. Ne znam šta bih drugo rekao. Pokušaćemo da se dignemo, da odigramo tu poslednju utakmicu što bolje možemo. Možemo da pobedimo zbog naših navijača, koji će sigurno opet doći da nas podrže. Daćemo sigurno svoj maksimum u toj poslednjoj utakmici“, počeo je Mijailović.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda će dugo žaliti za propuštenim šansama.

„Mislim da nismo bili nadigrani. Imali smo na početku utakmice par šansi dobrih… Obično, kada na ovom nivou ih ne iskoristiš, bude neka kazna… To se desilo danas, pokušavali smo da se vratimo u utakmicu, ali nažalost nismo uspeli. Imali smo i dve, tri šanse u drugom poluvremenu“.

Zvezda je loše branila kornere.

„Dva gola posle prekida… Nesrećno“.

Sledi analiza (ne)učinjenog u Evropi.

„Ne znam. Mi smo se stvarno trudili… Gde je problem, videćemo. Ja stvarno ne bih da se mešam u to, mislim da su momci dali svoj maksimum, i šta znam… Okrećemo se dalje, moramo da se podignemo kako znamo i umemo, da nastavimo da igramo što bolje, i da beležimo dobre rezultate“ podvukao je Mijailović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare