Foto: Starsport / FK Crvena zvezda

Trener Mladosti iz Lučana Ivan Stefanović kaže da ne može mnogo toga da zameri svojim igračima uprkos ubedljivom porazu od Crvene zvezde.

Zvezda je u Lučanima u 17. kolu Superlige Srbije pobedila Lučance sa 5:1, uz het-trik Aleksandra Kataija i po gol Mirka Ivanića i Gelora Kange.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedini pogodak za Mladost je postigao Milan Bojović u osmom minutu susreta, kada je domaći tim i poveo. Stefanović je izneo neke od poteškoća sa kojima se u meču susreo njegov tim.

„Kao i što sam rekao, zaslužena pobeda Zvezde. Dobro smo ušli u meč, pre toga igrač nam je dobio temperaturu, na zagrevanju se povredi štoper Milošević, u meču i drugi. To je uticalo, poremetili smo zadnju liniju“, rekao je Stefanović za Arenu sport.

Uprkos tome, Mladost je imala šansu i da vodi sa 2:1 u prvih 45 minuta, jer je posle gola Bojovića, veliku šansu propustio i tandem Jovanović – Zanoski, kada je Milan Gajić sprečio pogodak Lučanaca.

„Prvo poluvreme smo dobro odigrali, da smo dali gol u 45. minutu možda bi i tok utakmice bio drugačiji. Previsok je rezultat, ali je bila dobra utakmica. Čestitam igračima na zalaganju. Igraćemo sa nama ravnim protivnicima, čestitam rivalu na fer i korektnoj borbi“, zaokružio je Stefanović priču.

Podsećamo, Zvezda je pobedom u Lučanima došla do svog 41. boda u prvenstvu i ima tri manje od Partizana, dok je Mladost na 11. mestu sa 17 bodova.

BONUS VIDEO – Delije u Inđiji i skandiranje protiv Bjekovića: Ne damo vam novog Toleta

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar