Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan je pobedom protiv Mladosti u Lučanima (5:1) u meču 17. kola Superlige Srbije.

Zvezda je sa 5:1 slavila u meču u kom je Aleksandar Katai postigao tri pogotka, a Mirko Ivanić i Gelor Kanga po jedan.

PROČITAJTE JOŠ:

Mladost je u ranoj fazi meča protiv Zvezde povela golom Milana Bojovića, imala je šansu za još jedan pogodak, ali kada to nije iskoristila, usledila je kazna.

„Mi smo tada (pred prvu utakmicu protiv Mladosti) prolazili kroz kvalifikacije za Evropu, namučili smo se i misli su nam bile na drugom mestu. Taj letnji period je mnogo stresan. Ovde smo se u prvih deset minuta slabo adaptirali na teren i protivnika. Svidela mi se reakcija momaka posle 15. minuta, Gajić je odigrao odlično, Ben odličan, Gobeljiću je otišla zadnja loža. Živković se nije adaptirao na utakmicu. Ne otpisujemo, ali moramo mnogo da radimo na njemu“, rekao je Stanković za Arenu sport posle meča.

On je već u prvih dvadesetak minuta promenio dvojicu igrača, a u finišu je dao šansu i tinejdžerima Staniću i Lazetiću.

„Na poluvremenu smo još par sitnica popravili, namestili smo kako da stojimo na terenu, posebno me je interesovala ta ‘druga lopta’, važno je kad se oduzme na protivničkoj polovini. Uspeli smo u kratkom vremnu da dođemo do velike prednosti i čestitam momcima i navijačima koji su došli ovde da nas podrže“, konstatovao je Stanković.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO – Delije u Inđiji i skandiranje protiv Bjekovića: Ne damo vam novog Toleta

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar