Foto: Screenshot Twitter Zach Lowy

Nije još uvek ni počela sezona, a sevaju varnice u Torinu. Malo je nedostajalo da dođe i do fizičkog obračuna.

Portal „Football Italia“ objavio se snimak žestoke svađe između hrvatskog trenera Ivana Jurića i sportskog direktora Torina Davia Vanjatija. Još uvek niko nije reagovao iz kluba zvaničnim saopštenjem, iako je ovo bio dovoljan pokazatelj da je nešto ozbiljno trulo u timu.

PROČITAJTE JOŠ

Jedan član stručnog štaba je jedva spečio ozbiljni fizički sukob. Do sukoba je došlo kada je Vanjati odlučio da posetio ekipu Torina koja se priprema u Austriji, a povod je bio bes Jurića jer mu klub nije doveo igrače koje je želeo.

Na snimku se vidi da je Vanjati vikao na Jurića i pokušao je čak i fizički da ga napadne, ali je jedan član stručnog štaba nekako uspeo da ga udrži. Veruje se da je to Marko Pelegri, otac Pjetra koji brani boje Torina.

Vanjati je vikao na Jurića: Ne diži glas na mene, nemaš poštovanja. Branim te od svih. Ja slažem tim.

Jurić je pokušao da se pomeri i vikao je Vanjatiju da se j*** i da on slaže „sranje, a ne ekipu“, na šta je ovaj još žešće poručio hrvatskom strategu: Jedino te ja branim.

Pretpostavlja se da je snimak u javnost pustio neko od fudbalera koji je želeo da ukaže na katastrofalno stanje i odnose između ljudi koji se pitaju za sve.

Hrvatski strateg je stigao u Torinu kao spasilac ekipe koja je prošle godine bila 17. u Seriji A, dok je već otpisana Verona, koju je prošle sezone Jurić vodio, stigla do devetog mesta.

Izgleda da će novi kapiten Saša Lukić, novopridošli Nemanja Radonjić i prvi golman tima Vanja Milinković-Savić imati izuzetno turbulentnu sezonu jer se sve ovo desilo 18 dana pre početka Serije A.

Navijači pišu da se „vratio stari dobar fudbal“, a još uvek nije poznato šta će klub uraditi nakon sukoba.

BONUS VIDEO Kilijan Mbape – najplaćeniji fudbaler današnjice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar