Foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Trener Lacija Simone Inzagi najavio je da će produžiti ugovor sa ekipom iz Rima.

PROČITAJTE JOŠ...

„Moramo na pozitivan način da završimo sezonu. Dobro se slažem sa predsednikom (Klaudijom Lotitom), ne žurimo. Lotito trenutno ima nekih ličnih problema, a mi igramo utakmice na svaka tri dana. Neće biti problema“, rekao je Inzagi za DAZN, a tu vest su preneli italijanski mediji.

Inzagijev ugovor ističe na kraju sezone, a spekuliše se da bi mogao da ga produži na godinu dana.

Lacio ima 20 pobeda i šesti je na tabeli sa 64 boda, ali iz 33 utakmice. Rimska ekipa će u sredu igrati zaostalu utakmicu 25. kola protiv Torina.

„Izgubili smo nekoliko bodova u prvom delu sezone, u drugom smo odlični, mi i dalje želimo da se plasiramo u Ligu šampiona“, rekao je Inzagi.

Lacijali trenutno zaostaju pet bodova za Atalantom, Juventusom i Milanom, koji dele drugo mesto sa 69 osvojenih, dok je Napoli peti sa 67. U slučaju pobede nad Torinom, Lacio će se poravnati sa Napolitancima, dok će doći na dva boda minusa u odnosu na spomenute tri ekipe, pa će imati veliki motiv da u završna četiri kola, kada ga očekuju mečevi protiv Fjorentine, Parme, Rome i Sasuola, pruži maksimum kako bi se našao među četiri najbolja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar