Foto: EPA-EFE/DANIEL HAMBURY EDITORIAL USE ONLY.

Neverovatna priča dolazi iz Katalonije gde je Barselona na ozbiljnim mukama.

Ilkaj Gundogan bi mogao da ode iz kluba samo šest nedelja pošto je stigao sa epitetom „blokbaster“ pojačanja iz Mančester sitija.

PROČITAJTE JOŠ:

Došao je kao slobodan igrač i potpisao je ugovor na tri godine u drugoj polovini juna i možda ne odigra nijedan takmičarski meč za „blaugranu“, piše Forbs.

Barsa ima još pet dana da registruje Gundogana i ako to ne uradi do nedelje, u ugovoru postoji klauzula po kojoj bi on bio slobodan igrač.

Tako bi transfer koji je Gundogan opisao kao „san“ po dolasku u Barselonu, lako mogao za klub da se pretvori u košmar, pošto bi nemački igrač svakako lako mogao da nađe novi posao.

Istini za volju, Siti je hteo da produži ugovor sa njim, ali je Gundogan ozbiljno mislio kad je prelazio u Barselonu, gde je stigao za manju platu posle istorijske sezone i tri trofeja sa Mančester sitijem.

Barselona sada mora da ga registruje pre utakmice s Hetafeom, jer u suprotnom može da ode. Gundogan se povredio na predsezonskom meču u Sjedinjenim Državama, gde je igrao protiv Arsenala, a odšepao je s terena u pobedi nad Real Madridom.

BONUS VIDEO: Atmosfera u Istanbulu pred finale fudbalske Lige šampiona

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar