Foto: twitter.com

Nekadašnji fudbaler Lacija, Luis Pedro Kavanda, nedavno je senzacionalno predstavljen kao pojačanje Trepče iz Kosovske Mitrovice. Ipak, nekoliko sati bilo mu je dovoljno da odustane od dogovora.

PROČITAJTE JOŠ

Požurili su predstavnici Trepče da ga predstave, ne dovodi se svaki dan igrač sa takvim CV-jem. Kavanda je igrao za Lacio, Torino, Galatasaraj i Standard Lijež, a na tzv. Kosovu su se pohvalili da je ovo najveće ime koje je ikada zaigralo u njihovoj ligi.

Ipak, nije zaigrao, nije se ni istuširao jednom u svlačionici, odustao je i da pomisli na to čim je video uslove koji ga čekaju.

Kavanda je dogovorio lične uslove sa predsednikom Trepče, ali kada su ga odveli na stadion i pokazali mu teren, svlačionice i prateću infrastrukturu, sačekao je povratni let.

„Kavanda je došao kod nas, platili smo mu kartu, hotel, pokazali mu Prištinu, vodili po luksuznim restoranima. Rekao sam saradnicima da se plašim da će pobeći od nas“, rekao je predsednik kluba i dodao da su mu prvo pokazali stadion spolja.

„U trenutku kada je ušao u svlačionicu, više nije hteo ni sekund da ostane. Zamislite ga da je otišao u Gnjilane? Kad je video svlačionice, nije ostao još 10 sekundi. Što se tiče finansijskih uslova, sve smo dogovorili i bio je zadovoljan. Pokušavali smo da ga ubedimo, rekli smo mu da je ovde bio rat“, govorio je Abedin Zeka i nije uspeo da ubedi Kavandu.

U međuvremenu se pojavila informacija da će Kavanda karijeru nastaviti u Kini, gde su uslovi za igru znatno približniji onome na šta je navikao u Laciju i Standardu iz Liježa, pitanje je samo kako ga je neko ubedio da prihvati poziv Trepče.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar