Foto: EPA-EFE/MAURIZIO

Dvojica fudbalera i jedan trener drugog tima ruskog Zenita pripreme u Beleku teško da će ikada zaboraviti, s obzirom na to da su spasili život jednom čoveku.

PROČITAJTE JOŠ...

Islam Žilov, Nikita Simdjakin i Luis Angula su tokom treninga svog tima primetili da je u jednoj od zgrada trening centra „Titanik“ izbio požar.

Kako su preneli ruska agencija TASS i Zenitova pres služba, njih trojica su uleteli u zgradu, gde su pronašli čoveka kako bez svesti leži na podu.

Anula, inače trener ovog tima, se bacio na gašenje požara, dok su Žilov i Simdjakin neimenovanog čoveka izvukli iz zgrade, na sigurno. Srećom, njegove povrede nisu bile ozbiljnije, pa se ubrzo povratio:

„Juče je u trening kampu došlo do incidenta, i ne možemo da ne kažemo – Islam Žilov, Nikita Simdjakin i Luis Anula su se poneli veoma hrabro. Tokom trčanja, oni su čuli vriske, dotrčali do zgrade i videli dim požara koji je izbio u jednoj od prostorija. Luis je gasio vatru, a momci su izvukli čoveka i pozvali hitnu pomoć. Bravo!“, stoji u poruci na zvaničnom Tviter nalogu ovog kluba.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar