Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Ludogorec sa 1:0 u 2. kolu Lige Evrope, posle čega se jedan igrač bugarske ekipe tešio rečima.

PROČITAJTE JOŠ

Ludogorec je imao lepu priliku da dođe do bodova, Zvezda je došla bez Borjana, Degeneka, Dragovića i Kataija, ali je taktički odigrala odličan meč.

Kanga je presudio, iako je u većem delu meču bio na udaru igrača Ludogoreca, koji su oštrim faulovima želeli da izazovu agresivnu reakciju i isključenje.

Ipak, nije im uspelo, a jedan igrač bugarskog tima malo je preterao u oceni duela.

„Bilo je jako teško. Izjednačena utakmica, ali imali su malo više sreće od nas. Rezultat je mogao biti drugačiji. Videćemo šta ćemo raditi na ostalim utakmicama. Moramo da radimo na postizanju golova. Mogli smo da postignemo tri ili četiri, ali smo promašili. Popravićemo to za ostale mečeve. Imamo samo jedan bod, ali postoje još četiri utakmice i pokušaćemo da budemo bolji“, rekao je Bernard Tekpetei.

Sa druge strane, trener Valdas Dambrauskas bio je realniji u tonu.

„Čestitam Zvezdi. Mislim da je utakmica bila izjednačena. Naš šut je pogodio prečku i njihov je ušao – to je bila razlika. Imali smo svojih trenutaka, ali nismo uspeli da postignemo gol. Razdvojio nas je samo gol. Svaki tim ima svoje probleme – nedostatak Despodova i Nedialkova ne bi trebao biti izgovor. Povrede su deo igre. Ne računam naše šanse za nastavak, gledam meč po meč. Nastavljamo sa svakom utakmicom do poslednje”, rekao je Dambrauskas.

BONUS VIDEO – Ivan Gudelj o rečima Miljana Miljanića koje će večno pamtiti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare