Foto: EPA-EFE/Rui Vieira

Predsednik Voforda Skot Daksberi javio se saopštenjem u kome brani prvu zvezdu kluba Troja Dinija koga bivši trener Vladimir Ivić nije uvrstio u tim na poslednjoj utakmici.

PROČITAJTE JOŠ

Votford je u subotu poražen od Hadersfida rezultatom 2:0, a Troj Dini je odlukom Ivića meč presedeo na klupi.

Srpski stručnjak je dobio otkaz samo nekoliko sati po završetku utakmice, ali je jasno stavio do znanja zbog čega nije uvrstio Dinija u startnu postavu.

„Nije započeo meč jer je prethodne četiri utakmice igrao po 90 minuta. Znali smo da nije trenirao sa ekipom i da se oporavljao od povrede i zato sam verovao da nije bio spreman da igra od prvog minuta. Zašto uopšte nije ulazio u igru drugo je pitanje i vezano je za disciplinu. To je nešto što je između nas i što ne bih iznosio u medije. Niko ne može biti iznad kluba i ekipe kojoj sam ja trener“, rekao je Ivić.

Dini je u Votfordu od 2010. godine i prva je zvezda kluba. Odigrao je blizu 400 utakmica za popularne „stršljenove“i postigao preko 100 golova.

Zbog toga i ne čudi saopštenje predsednika Skota Daksberija u kome je pokušao da opere najveće ime u ekipi.

„Niko u klubu ne sumnja u visok nivo profesionalizma Troja Dinija. Troj je prvi koji diže ruku kada uvidi da standardi koje ovde tražimo nisu zadovoljeni, ali smo srećni jer to sada nije bio slučaj. Moramo gledati u budućnost i Troj će kao naš kapiten igrati važnu ulogu u ostvarenju ovogodišnjih ciljeva“, poručio je predsednik Votforda.

Votford je od septembra 219. godine do danas promenio već pet menadžera, pa ne čudi reakcija legendarnog Garija Linekera koji je primetio da ovaj klub češće menja menadžere nego što se menjaju kravate.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar