Foto: EPA/MAURIZIO DEGL'INNOCENTI

Vladimir Ivić danas je razrešen dužnosti šefa stručnog štaba Votforda, a na društvenim mrežama od tada ne prestaje diskusija među navijačima.

PROČITAJTE JOŠ...

Glavno pitanje je – da li je Ivić zaslužio otkaz?

Pogled na tabelu kaže da nije, što je ujedno i jedan od argumenata navijača. Naime, Ivić je Votford doveo do četvrtog mesta na tabeli, čak je dobio i nagradu za menadžera meseca u Čempionšipu osam dana pre nego što je otpušten, a pojedinci se sa razlogom pitaju – ako je Ivić dobio otkaz, kako Mikel Arteta još ima posao u Arsenalu?

Kao razlog se konstantno provlači Ivićev sukob sa Trojom Dinijem, kapitenom koji nije igrao zbog toga što je prekršio klupsku disciplinu. Navodno, uprava kluba je stala iza svog kapitena i odlučila da smeni 15. trenera od 2011. godine.

Sa druge strane, već neko vreme navijači su bili nezadovoljni Ivićevim stilom vođenja ekipe, pa je bilo pitanje trenutka kada će doći i do pada u rezultatima, Ipak, čak i oni koji smatraju da je otkaz nekadašnjem fudbaleru Partizana bio pitanje trenutka ne beže od toga da je Ivić uradio ono što je od njega očekivano, da je imao gotovo nemoguće uslove za rad, kao i da je u pitanju tek kozmetička promena, jer pravi problem zapravo leži u upravi kluba, koja je sve dosadašnje trzavice sa trenerima rešavala tako što ih je otpuštala.

Još uvek nije poznato gde bi Ivić mogao da nastavi karijeru, dok navijači preko društvenih mreža prizivaju Slavena Bilića na njegovo mesto. Podsećamo, Bilić je prvi trener koji je otpušten u Premijer ligi ove sezone, nakon što je dobio otkaz u VBA.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar