Igor Vujačić igrač sezone u Partizanu
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Fudbaler Partizana Igor Vujačić izabran je u glasanju navijača na društvenim mrežama za igrača sezone među crno-belima.

„Iskreno, baš sam se iznenadio. Veliki je pritisak na svima nama i često nas navijači kuju u nebesa i obrnuto. Iza nas je teška sezona i tim mi je draže da su glasanjem na Instagramu mene odabrali. To apsolutno ne umanjuje trud i zalaganje mojih saigrača, jer bez njih ni ja ne bih mogao da pružim dobre partije“, rekao je Vujačić za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

Crnogorski štoper je zabeležio 26 utakmica u Superligi i Kupu Srbije ove sezone, i dao je pet golova.

Vujačić je govorio i o drugim temama, poput saigrača na mestu štopera.

Crno-bele je napustio Svetozar Marković (vratio se u Olimpijakos), a došao je Siniša Saničanin iz Vojvodine.

„Sveta je otišao, bilo je lepo igrati sa njim. Želim mu da se nametne u Olimpijakosu i da postane standardan, jer on to zaslužuje. Što se tiče Siniše, još se nismo videli, ali on je odličan igrač. Nadam se da ćemo imati dobar odnos“, kazao je Vujačić.

Kada je reč o kvalifikacijama za Ligu konferencija, Vujačić je rekao da je sigurno da će biti teško, ali da je cilj grupna faza i da će ekipa učiniti sve da ispuni cilj.

Vujačić i Saničanin, saigrači od sledeće sezone; Foto: Miroslav Todorović/STARSPORT

Inače, stameni štoper je sa svojom reprezentacijom poražen 1:3 od Izraela, a susret su obeležili i dueli sa Bibarsom Nathom.

„Došli su bukvalno u najjačem sastavu. Imaju mnogo kvalitetnih igrača, među kojima je i Natho. On je kapiten, lider na terenu, što se videlo i u igri njihove selekcije. Nije bilo lako jer smo mi igrali bez naših najboljih igrača”, rekao je Vujačić.

Osvrnuo se i na Nathovu „zamerku“ da ga je u duelu tokom utakmice šutnuo i obećanje klupskog saigrača da će mu za to vratiti čim se vrate u Humsku.

„Što se tiče tog duela, namerno sam ga malo nagazio, nije ništa strašno bilo, ali jedva čekam da vidim kako misli da mi vrati”, poručio je Vujačić uz osmeh.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar