Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Prijateljstvo ispunjeno anegdotama.

Zlatana Ibrahimović rekao je zbogom fudbaluu nedelju uveče nakon utakmice Milana Iverone koju je njegov poslednj klub u karijeri dobio sa 3:1.

Ibra je uzeo mikrofon, podarvio sve na stadionu i rekoa da je gotovo uz suze i mnogo emocija.

PROČITAJTE JOŠ

Tako je u 42. godini okačio kopačke o klin, anjegova karijera biće jedna od onih o kojima će se najviše pričati jer je bila ispunjena majstorijama, ali i brojnim zanimljivostima van terena.

Ibrahimović je bio veliki prijatelj sa Sinišoom Mihajlovićem koji je krajem prošle godine preminuo nakon teške bolesti, ato prijateljstvo puno je zanimljivih priča.

Zlatan i Siniša bili su saigrači u Interu 2006, ali su znanci još znatno pre toga. Kada je mladi golobradi Ibra iz Malmea prešđao u Juventus, Miha mu nije dao da diše na utakmicama s Interom. Sličnog karaktera, identične harizme, Balkanci su videli jedan u drugom prijatelja, a prijateljstvo je bilo toliko snažno da su razmenjivali i – ajvar!

„Ufff, svake zime se obradujem kad Miha ide kući, jer znam da će doneti ajvar svoje majke. Pa takav ajvar nema nigde. Moram da ga pohvalim – uvek mi donese jednu teglu, mada je to više zasluga njegove majke. A i neću mu oprostiti kada mi je jednom uvalio ljut ajvar“, s osmehom nam je istakao te 2007. godine u Novom Sadu Zlatan Ibrahimović.

Zanimljiv je i početak njihovog prijatejstva.

„Naše prijateljstvo je počelo kada me je Zlatan udario glavom (smeh). Toliko je bio ljut da me je udario i zaradio crveni karton. Kada je došao u Inter hteo sam samo da mu vratim uslugu. Tako mi pokazujemo prijateljstvo , ispričao je Mihajlović.

BONUS VIDEO Promašaj Alea sa 11 metara u najvažnijoj utakmici Borusije u sezoni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar