Foto: Nova S/STARSPORT/Peđa Milosavljević

U poslednjem Utisku nedelje, gosti su bili pulmolog Dejan Žujović, novinar Petar Peca Popović i profesorka i članica udruženja Skupština slobodne Srbije Biljana Stojković. Bilo je reči i o Slaviši Kokezi.

PROČITAJTE JOŠ

Pulmolog Dejan Žujović je u svom stilu prokomentarisao aktuelnosti u srpskom fudbalu, jer je baš u nedelju Slaviša Kokeza morao da ode na informativni razgovor zbog kontroverza oko Veljka Belivuka.

Predsednik FSS Slaviša Kokeza odbio je poligrafsko ispitivanje, čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Vučića. Kokeza je priveden na osnovu različitih navoda Aleksandra Kajmakovića (47), poznatijeg kao Aca Bosanac, ali i drugih operativnih saznanja.

Bilo je to čak četvrto privođenje iz sveta sporta zbog Belivuka, a kontroverza je samo jedna u moru drugih kada je u pitanju prvi čovek srpskog fudbala, kog je oštro kritikovao čak i Nemanja Vidić.

Žujović se nije „rasplinuo“ u komentarisanju fudbalskih dešavanja, samo je kratko okarakterisao Kokezu.

„Ranih dvadesetih godina u 20. veku je postojao jedan trend u medicini, da se antropometrijski mere lobanje. Pa prema veličini čela ili oblika lobanje, čovek se kvalifikuje ili kvantifikuje, stavlja u neki folder. Kokeza je toliko egzotična lobanja, da ja njega samo tako mogu da poznajem, i ni po čemu drugom. Ništa me drugo ne zanima. Kada vidite tu lobanju, vama je sve jasno“, rekao je Žujović.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Komentari

Svi komentari (24)