Foto: EPA-EFE/Cath Ivill / POOL EDITORIAL USE ONLY

Fudbaleri Vest Bromvič Albiona, koje s klupe vodi Hrvat Slaven Bilić, a odbranom komanduje bivši kapiten srpske reprezentacije Branislav Ivanović, poraženi su minimalnim rezultatom na gostovanju Mančester junajtedu.

Ipak, VBA je mogao i bolje da prođe na slavnom „Old Trafordu“, s obzirom na to da im je u 47. minutu dosuđen, pa poniten penal.

PROČITAJTE JOŠ

Slaven Bilić bio je ljut i razočaran zbog suđenja, te je tokom utakmice u više navrata u naletu besa šutirao plastične flaše, što su uhvatile kamere na terenu.

„Šteta, igrali smo dobro imali smo nekoliko prilika da postignemo gol. Bili smo u utakmici i rekao sam momcima da sam razočaran jer smo zaslužili neštš više iz utakmice sa Mančesterom. Što se tiče penala, jako sam razočaran takvom odlukom. Osećao sam se kao da smo ‘mali Vest Brom’. Sve ključne odluke dosuđene su protiv nas. Pogledao sam snimak više puta i očigledno da je bio penal. Ne razumem zbog čega je sudija promenio odluku“, grmeo je od besa Hrvat.

I kako to obično biva, njegov tim na kraju je pao upravo s bele tačke. Bilić je bio pravičan i priznao da je Junajted zasluženo dobio penal.

„Bila je to čista ruka, nažalost, bila je to nesreća, ali penal je čist. Međutim, pre toga je bio čist faulu na Konoru Galaheru i umesto 1:0 za nas, posle je bilo 1:0 za njih. Neverovatno, kada igrate protiv Mančester junajteda u gostima ogromna je razlika“, završio je izlaganje Bilić, kojem je verovatno oteklo stopalo od ispucavanja plastičnih flašica na „Teatru snova“.

Vest Bromvič Albion posle devet odigranih kola i dalje ne zna za pobedu, imaju učinak od tri remija i čak šest poraza. Zauzimaju 18. poziciju u Premijer ligi, dok je Mančester junajted devetoplasirani sa 13 bodova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram