Foto: EPA-EFE/Ina Fassbender

Marcelo Brozović, hrvatski reprezentativac, napustiće Inter posle pet i po godina, iako je tokom sezone bio jedan od najboljih igrača tog italijanskog kluba.

Centralni vezista ima 27 godina, u životnoj je formi, ali njegovo ponašanje van terena ne odgovara upravi kluba, a ni stručnom štabu.

PROČITAJTE JOŠ

Gazeta delo Sport podseća da je Antonio Konte rekao pre godinu i po dana da će Brozović biti svetska klasa.

Ako sazri.

„Klub je odlučio da mu je dosta njegovih vanteresnkih aktivnosti. Njegovi ispadi i izlivi besa nisu bili kompenzovani dovoljno dobrim partijama da bi Konte to tolerisao. Njegovi ispadi su zasenili veliki talenat. Koliko god dobar bio, nije na terenu pravio toliku razliku da bi oni koji ga plaćaju zažmurili na njegove izlive ludila“, navodi se u tekstu.

Dodaje se i da je on nedavno ostao bez vozačke dozvole i automobila pošto je pijan vozio i prošao kroz crveno svetlo na semaforu, što mu je drugi prekršaj te vrste.

Prethodno je uhvaćen u Hrvatskoj, 2016. godine, pošto je prošao kroz dva crvena svetla i vozio bez dozvole koja mu je bila oduzeta dva meseca ranije.

„I kada je obećao da će piti samo vodu, opet je napravio incident. Pijan i to u bolnici. Smirio se tek kada su došli policajci“, ističe se.

Autori navode da je Inter u Brozoviću želeo da vidi vođu, ali je naišao na razočaranje.