Crvena zvezda vs Pyunik Foto:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Tri gola, asistencija - dominacija, jednom rečju.

Osman Bukari, krilni fudbaler Crvene zvezde, svoj evropski debi u crveno-belom dresu će večno pamtiti, pošto je Pjuniku pred punim tribinama stadiona „Rajko Mitić“ u pobedi od 5:0 dao tri gola.

PROČITAJTE JOŠ...

„Sjajna utakmica. Bili smo spremni za nju, borili se od početka do kraja i srećan sam zbog ekipe što smo ostvarili trijumf. Srećan sam i zbog sebe naravno, nije mala stvar postići tri gola na utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona“, rekao je Bukari za zvanični sajt tima sa Marakane.

Ova partija nije prošla bez reakcije navijača koji su, nakon što je u 70. minutu zatresao mrežu po treći put, počeli da skandiraju njegovo ime:

„Prelepa atmosfera, osećam se sjajno da igram pred Zvezdinim navijačima. Hvala im na aplauzima i na skandiranju mog imena. Volim ih! Vole i oni mene, tako da uživamo. Ali znao sam sve o Zvezdinim navijačima i pre dolaska u klub, uvek su ovakvi“, dodao je on.

Sledi revanš, a Bukari je dodao da se nada istom ishodu, ali…

„Voleo bih naravno da ponovimo ovu partiju, ali najvažnije je da se plasiramo dalje. Uradiću sve što je u mojoj moći da prođemo dalje, ali sad moramo da se odmorimo i dobro spremimo za revanš“, zaključio je on.

Druga utakmica šampiona Srbije i Jermenije na programu je u Jerevanu 9. avgusta, a pobednik će odmeriti snage sa boljim iz duela Makabi Haifa – Apolon (prvi meč Makabi dobio 4:0).

BONUS VIDEO Pešić se vratio u Zvezdu: Mnogo sam se promenio, zbog sina sam uzeo 72

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar