Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Sebastijan Henes, trener ekipe Hofenhajma, nije mogao da potvrdi da li će srpski fudbaler Mijat Gaćinović početi meč Lige Evrope sa Crvenom zvezdom.

Fudbaleri Hofenhajma u četvrtak 22. oktobra od 21 čas dočekuju Crvenu zvezdu u utakmici prvog kola Grupe L u Ligi Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

Trener Hofenhajma Sebastijan Henes rekao je da će za njegovog fudbalera Mijata Gaćinovića to biti posebna utakmica, jer će igrati protiv sunarodnika.

„Videćemo da li će biti na terenu ili će ući sa klupe“, naveo je on.

PROČITAJTE JOŠ: Gaćinović za Nova.rs: Zvezda autsajder, tad je najopasnija

Utakmica će se igrati bez navijača, trener nemačke ekipe nije zadovoljan zbog toga, ali je rekao da razume situaciju u vezi sa koronavirusom.

„Protiv Dortmunda i Bajerna mogli ste da vidite da su navijači velika pomoć. Naravno da je šteta igrati bez podrške, ali takva je trenutna situacija“, rekao je on.

Golman Oliver Bauman napominje da će koncentracija  morati da bude na visini svih 90 minuta.

„Moramo biti vrlo oprezni i potpuno se koncentrisati na fudbal i igru. Lepo je ponovo igrati međunarodno takmičenje i mi smo izuzetno motivisani. Naš cilj je jasan – da prođemo dalje“, rekao je Bauman.

Trener Henes je takođe dodao i da je Hovard Nortvejt u sredu pre podne prvi put uspeo da obavi ceo trening, ali da ekipa i dalje mora da radi bez Benjamina Hubnera.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar