Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Stručni štab i fudbaleri Crvene zvezde doputovali su u Nemačku, gde će u četvrtak od 21 čas odigrati meč prvog kola Lige Evrope protiv Hofenhajma.

Jedan od stubova Zvezdine odbrane Nemanja Milunović poručio je da veruje da šampion Srbije može da izbegne poraz na „Rajn-Nekar areni“.

PROČITAJTE JOŠ

„Kao što svi navijači Crvene zvezde i oni kojima je crveno-bela boja u srcu željno iščekuju utakmicu, tako i mi igrači jedva čekamo da počne meč. Mi žmo za ta evropska takmičenja i sa nestrpljenjem čekamo da počne prva utakmica u grupi. Protivnik je jak, ali verujemo u pozitivan rezultat“, istakao je Milunović po dolasku u Nemačku.

Osvrnuo se iskusni štoper na izostanak Mirka Ivanića i Gelora Kange (obojica pozitivni na Covid-19), kao i na činjenicu da će meč proteći bez navijača zbog pandemije koronavirusa.

„Normalno je da nam najviše nedostaju naši saigrači. Svaki fudbaler je bitan, naročito sada kada igramo u ritmu četvrtak-nedelja-četvrtak. Napori su svakako teški, ali moramo da budemo istrajni. Profesionalci smo i znamo šta se od nas očekuje. Takođe, navijači nam veoma nedostaju, jer sve utakmice bez publike podsećaju na mali fudbal s drugarima. Znamo da su svi zvezdaši uz nas, pored malih ekrana i normalno da želimo njihovu podršku svakodnevno“, rekao je Milunović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar