Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Trener Bajerna iz Minhena Hansi Flik rekao je pred gostovanje Laciju da ekipa mora biti u vrhunskoj formi u Ligi šampiona, kao i da su to posebne utakmice za njegov tim.

„Moramo biti u vrhunskoj formi u Ligi šampiona. Ovo su posebne utakmice za nas i očekujem da ćemo biti veoma motivisani“, rekao je Flik na konferenciji za medije.

Fudbaleri Bajerna gostuju u utorak ekipi Lacija u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

„Imamo ideju kako želimo da igramo i to želimo da pokažemo od početka utakmice. Imam potpuno poverenje da će moj tim to učiniti sutra“, dodao je Flik.

Trener Bajerna govorio je i o povratku Leona Gorecke na teren, nakon što je fudbaler bio zaražen koronavirusom.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne možete uzimati zdravo za gotovo povratak nakon takve bolesti. Nadam se da će moći da igra, kao i u Frankfurtu što je odigrao drugo poluvreme. Dobro utiče na našu igru“, rekao je Flik.

Na pitanje novinara u kakvom je stanju Niklas Zile i da li će biti spreman da igra protiv Lacija, Flik je rekao da će štoper putovati u Rim.

„Imamo nekoliko igrača koji su povređeni, Niklas Zile je jedan od njih. Danas smo mu dali dan odmora, a sutra putuje“, zaključio je Flik.

Strelac pobedničkog gola u prošlogodišnjem finalu Lige šampiona, Kingsli Koman rekao je da se ništa nije promenilo od tada i da sada ima samo više samopouzdanja.

Bajern je u prethodnom periodu osvojio titulu Svetskog klupskog prvaka, da bi zatim u dve poslednje utakmice u prvenstvu osvojio samo jedan bod.

„Sva putovanja uoči ove utakmice su bila iscrpljujuća i imali smo malo igrača na raspolaganju. Sutra je meč u Ligi šampiona i da ćemo sve od sebe da pobedimo“, rekao je Koman.

Meč u Rimu igra se u utorak od 21 čas.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar