Foto: EPA-EFE/Chema Moya
Foto: EPA-EFE/Chema Moya

Odavno Grizman ne prikazuje partije na koje je ranije navikao navijače

Trener fudbalera Atletika Dijego Simeone poručio je francuskom napadaču Antoanu Grizmanu da ne računa na njega u nastavku sezone, preneo je ESPN.

PROČITAJTE JOŠ:

„Simeone mu je rekao da na njega ne računa i da nije u prvom planu. Atletiko želi da ga se reši, jer je uveren da Grizman više nikada neće da bude igrač kao što je bio nekada“, navodi se u tekstu ESPN-a.

Španski mediji dodaju da je Grizman u najtežoj situaciji u karijeri, pošto ga ne žele ni Barselona, a ni Atletiko, dok francuski fudbaler nema ponuda drugih klubova.

Grizman (31) je član Barselone, ali je na pozajmici u Atletiku do 30. juna naredne godine. Madridski klub može na kraju sezone da ga otkupi za 40 miliona evra, ali postoji mala mogućnost da se to dogodi, jer će Grizman imati malu minutažu ako ostane u Atletiku.

Francuski fudbaler je ponikao u Sosijedadu, a za Atletiko je igrao od 2014. do 2019. godine. On je potom prešao u Barselonu, ali se prošle godine vratio na pozajmicu u madridski klub.

Grizman očekuje da bude u sastavu Francuske za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru. On je za nacionalni tim „trikolora“ odigrao 108 mečeva i postigao je 42 gola.

BONUS VIDEO Pjerluiđi Kolina – najbolji fudbalski sudija svih vremena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare