Foto: TANJUG/AP Photo/Dave Thompson

Sad traži iskupljenje, a njega će moći da zaradi samo na terenu

Fudbaler Atletika i francuski reprezentativac Antoan Grizman izvinio se navijačima zato što je 2019. godine prešao u Barselonu, prenose španski mediji.

PROČITAJTE JOŠ:

Grizman (31) je od 2014. do 2019. godine igrao za Atletiko, a onda je prešao u Barselonu. On je prošle sezone igrao za Atletiko kao pozajmljeni fudbaler Barselone.

Atletiko je pre nekoliko dana otkupio ugovor francuskog fudbalera. Grizman je pre dva dana doneo pobedu svom timu protiv Atletika iz Bilbaa.

„Promašio sam penal u Brižu, a zatim sam imao dosta prilika u revanšu. Želeo sam da postignem gol, stvarno sam želeo da pomognem ekipi. Činjenica da nisam mogao da budem starter na početku sezone bila je frustrirajuća. Pokušao sam da pomognem timu, bilo kao zamena ili kao starter. Biću srećan, jer će me deca pitati da li sam postigao gol ili ne, a ja mogu da im kažem da jesam“, rekao je Grizman.

On je istakao da veruje da će Atletiko u nastavku sezone ostvariti dobre rezultate.

„Veoma sam ponosan što sam potpisao ugovor. Izvinjavam se što sam otišao iz kluba, jer shvatam koliko je to povredilo navijače. Izvinjavam im se zbog štete koju sam naneo svima tim potezom. Za oproštaj ću moliti na terenu gde ću svima pokazati koliko mi ovaj klub znači. Na pravom smo putu“, rekao je Grizman.

BONUS VIDEO Leo Mesi – od trnja do zvezda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar