Gordan Petrić
Gordan Petrić; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno 1:1 sa ekipom Slovackog u šestom kolu grupe D u Ligi konferencija.

Crno-beli su obezbedili proleće u Evropi, ali s obzirom da su Keln i Nica odigrali 2:2 pobedom nad Slovackom došli bi do prvog mesta.

PROČITAJTE JOŠ

Trener Partizana Gordan Petrić nije bio zadovoljan nakon utakmice.

„Nemam šta da kažem, momci su ispunili plan koji smo zacrtali kada smo dobili grupu i ja im čestitam. Mogli smo i do tri boda pa smo videli kvalitet protivnika, bila je teška, napeta i nervozna utakmica. Mogli smo i mi i oni da iskoriste šanse i realan je rezultat 1:1“, rekao je Petrić za Arenu sport.

Petrić ne može da otkrije tačan razlog za lošu igru, ali najviše smatra da se to desilo zbog nervoze.

Foto: Starsport

„Gde je bio problem to je za analizu, teško je stvoriti prostor protiv Čeha, imali smo šanse da zatvorimo utakmicu i to se nije desilo, ali generalno nismo imali tečnu igru kao na nekim utakmicama. Da li zbog nervoze i utakmice koja rešava evropsko proleće, ali ja sam rekao da nismo imali prostora da imamo akcije i kombinatoriku našu pa smo drugi i imamo tri meča u prvenstvu pa momcid a se odmaraju.“

Otkrio je i da li je zadovoljan svojom ekipom.

„Ma ja sam zadovoljan sa momcima i mogu sutra da odem i ne budem trener više. Nemam šta da im prigovorim, zadovoljan sam. Ja sam takav kakav jesam, takav sam bio i kao igrač, a sad da skačem od sreće to ne ide“, zaključio je Petrić.

BONUS VIDEO Diego Maradona – mural u Buenos Airesu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare