Foto: EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Kapiten reprezentacije Severne Makedonije i fudbaler Đenoe Goran Pandev najavio je da bi mogao da pruduži igračku karijeru i da će o tome odlučiti posle Evropskog prvenstva.

„Iskreno, još sam u dilemi da li ću produžiti igračku karijeru, sada punim 38 godina, videćemo. Posle završetka predstojećeg Evropskog prvenstva odlučiću da li ću igrati fudbal ili ću staviti tačku na karijeru“, rekao je Pandev u intervjuu radiju „Kanal 77“.

PROČITAJTE JOŠ:

Najbolji makedonski fudbaler, kako su preneli lokalni mediji, u tom intervjuu nije krio da je ponosan zato što će sa saigračima iz reprezentacije nastupati na jednom tako velikom takmičenju, prvi put u makedonskoj istoriji.

„Plasmanom na Evropsko prvenstvo ispunili smo san svakog Makedonca. Naše utakmice treba da budu praznik za navijače i ekstra motiv za igrače“, rekao je Pandev.

Fudbaler Đenoe je u martu, na jednom televizijskom gostovanju, rekao da namerava da se „penzioniše“ posle Evropskog prvenstva i da ima ponudu da ostane u upravi italijanskog prvoligaša.

„Nakon EP najverovatnije ću se penzionisati, staviću tačku na aktivnu fudbalsku karijeru. Sa porodicom ostajem u Đenoi, imam ponudu da budem deo rukovodstva kluba“, rekao je tada Pandev.

Da podsetimo, Evropsko prvenstvo u fudbalu igraće se od 11. juna do 11. jula i činiće ga 24 reprezentacije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar