Foto: Printscreen Twitter

Borivoje Ristić, golman niškog Radničkog izvinio se zbog incidenta nakon utakmice sa Čukaričkim kada je ljutito vikao u pravcu lože na Banovom Brdu.

PROČITAJTE JOŠ:

Čukarički i Radnički su na Brdu odigrali nerešno bez golova u meču 27. kola Superlige Srbije, a jedan od zaslužnijih za to je upravo Ristić.

On je u završnici meča odbranio nekoliko udaraca i dobrih prilika rivala i sačuvao bod za Nišlije. Međutim, više pažnje od dešavanja na meču privukla je njegova reakcija posle utakmice.

Dok je izlazio sa terena povikao je „donesite pare unutra odmah“ u pravcu gde se u uobičajenim okolnostima nalaze posmatrači susreta i uprave klubova.

„Moje obraćanje nije bilo upućeno upravi jer od kada sam u klubu sve plate su redovne i sve ugovorne obaveze ispunjene na vreme. Ja nisam mogao da se obratim članovima uprave, jer u tom trenutku oni nisu ni bili u loži. Sve je izvučeno iz konteksta i prikazano na potpuno pogrešan način. Bio sam jako emotivan i uznemiren zbog žutog kartona i konstantnog prozivanja sa klupe Čukaričkog tokom utakmice tako da sam reagovao negativno prema svima. I zbog toga mi je žao. Izvinjavam se svima“, kazao je Ristić, a preneo Radnički.

„Taj čovek kome sam se obratio nije iz kluba, to je spin kad kažu da sam rekao nekom iz kluba. Zna on što sam mu to rekao, imam nešto sa njim od ranije, znamo se dugo, nema to veze sa upravom“, pojasnio je Ristić za Telegraf svoju reakciju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar