Foto: Starsport

Golman Partizana Nemanja Stevanović moraće na operaciju ramena, najnovija je informacija koja stiže iz tabora crno-belih.

Posle konsultacija sa stručnjacima ortopedije, klub iz Humske je javio da je Stevanovićeva povreda ramena teža nego što se iko nadao.

PROČITAJTE JOŠ:

Nemanja je rame povredio na jednom od treninga tokom priprema u Beleku i odmah se vratio u Beograd na dalja ispitivanja i procene.

„Koliko mi je teško zaista samo ja znam. Kao da me je poterao neki maler. Ali, ako je moralo da se desi, moralo je, nema druge“, rekao je Stevanović za klupski sajt.

Sličnu povredu Stevanović je doživljavao i ranije, a i ovog puta su mu klupski lekari vratili rame na mesto.

„Nezgodno sam rotirao ruku na treningu i ‘ispalo’ mi je rame. Naša medicinska služba ga je odmah vratila. Imao sam otok, bol, ali sam se potajno nadao da neću morati na operaciju, jer mi se to već ranije dešavalo. Posle dolaska u Beograd, sa klupskim doktorom Seadom Malićevićem smo uradili sve snimke, konsultovali se sa čuvenim ortopedom Vladanom Stevanovićem i došli smo do onoga što smo najmanje želeli, a to je operacija“, dodao je Stevanović.

Foto: Srdjan Stevanovic / Starsport

Pre provere ramena prvo je testiran na koronavirus, pa kada je dobio negativan test, ispunio je uslov za dalje preglede.

„Radio sam odmah, kao i čitav tim, po dolasku u Beograd test na koronu, negativan sam, tako da ćemo vrlo brzo znati kada idem na operaciju. Rođeni sam borac, tako da ću dati sve da se vratim na teren, a u međuvremenu ću bodriti svoje drugove da nastave niz pobeda i borbu za titulu. Verujem u njih i znam da su čuda moguća, ako svi verujemo“, zaključio je Stevanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar