Aleksandar Mitrović dtrži loptu dok slavi pogodak protiv Rusije
Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Fudbaleri Srbije posle neočekivanog poraza od Mađarske (0:1) na stadionu "Rajko Mitić" gostuju reprezentaciji Turske, u Istanbulu večeras od 20.45.

Utakmicu četvrtog kola Lige nacija B divizije možete uživo da pratite na kanalu Nova sport.

PROČITAJTE JOŠ

Izabranici Ljubiše Tumbakovića, koji su uspešno odradili meč godine u Oslu, eliminisavši Norvežane u polufinalu baraža, pokušaće da se vrate na pobednički kolosek i da naprave dobru uvertiru pred finalni okršaj sa Škotima za odlazak na Evro, koji je zakazan za 12. novembar u Beogradu.

Gotovo izvesno je da će selektor na teren „Turk telekom“ izvesti najjači sastav, isti onaj iz Osla, s tim što će jedina promena po svemu sudeći biti Sergej Milinković-Savić, koji će zaigrati od prvog minuta umesto Dušana Tadića, koji nije otputovao s „orlovima“ jer je tako tražio njegov klub Ajaks.

Turska i Srbija su remizirali na stadionu „Rajko Mitić“, a sada će „orlovi“ imati šansu da upišu prvu pobedu u drugoj sezoni Lige nacija.

Da li će Mitrović, Kolarov i drugovi uspeti da upišu prvenac u drugoj sezoni Lige nacija možete uživo da pratite samo na kanalu Nova sport.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar