Foto: EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY

Definitivno ni transfer politika "crvenih đavola" ne funkcioniše najbolje poslednjih nekoliko godina

Nekedašnji kapiten Mančester Junajter Geri Nevil i dugogodišnji defanzivac Liverpula Džejmi Karager analizirali su pojačanja na Old Traford od 2013. godine do danas.

PROČITAJTE JOŠ:

Junajted je poslednju titulu u Premijer ligi osvojio u sezoni 2012/13. a trenutno je u novoj sezoni upisao dva poraza i nalazi se na poslednjem mestu na tabeli.

Ni mnogobrojna skupocena pojačanja koja su stizala u klub poslednjih godina nisu uspela da ga vrate na staze stare slave, a potrošeno je više od milijardu evra.

Nevil i Karager su se nakon fudbalske karijere prebacili u komentatorske vode, a sada su pojačanja Mančestera u poslednjih devet godina svrstali u tri grupe.

Po mišljenju njih dvojice samo su dva fudbalera opravdala uložen novac i to su Zlatan Ibrahimović i Bruno Fernandeš.

Prosečan učinak u dresu Junajteda imali su: Nemanja Matić, Kristijano Ronaldo, Ander Erera, Luk Šo, Fred, Hari Megvajer i Edinson Kavani.

Spisak promašaja je očekivano i najduži, a na njemu se nalaze Pol Pogba, Memfis Depaj, Džejdon Sančo. Anhel di Marija, Huan Mata, Bastijan Švajnštajger, Entoni Marsijal, Erik Baji, Marun Felaini, Henrih Mkhitarjan, Delej Blind, Romelu Lukaku, Aleksis Sančez, Aron Van-Bisaka, Viktor Linedelof, Rafael Varan…

U crvenom delu Mančestera odavno atmosfera nije bila ovako loša, a sada se sve više priča o tome kako bi Ronaldo uskoro mogao da napusti klub zbog obostranog nezadovoljstva.

BONUS VIDEO Zavirite u garažu Kristijana Ronalda – neće vam biti dobro

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar