Foto: AP Photo/Ricardo Mazalan

Razočarana odlukom selektora.

Reprezentacija Portugala je završila n astup na Mundijalu u četvrtfinalu i postala je još jedna žrvta senzacionalnog Maroka.

Gol zaostatka iz prvog poluvremena nisu uspeli da nadoknade i do kraja meča su se samo razbijali o zidine marokanske odbrane.

PROČITAJTE JOŠ

Jedna od centralnih tema bio je i Kristijano Ronaldo koji je u igru ušao tek u drugom poluvremenu. Ronaldo je presedeo i veći deo meča protiv Švajcarske koji je njegov tim dobio ubedljivo sa 6:1, pa je to bio dovoljan signal selektoru Santošu da ga ostavi na klupi i za ovaj me.

Taktika se ovoga puta nije isplatila, a Ronaldo je meč završio u suzama.

To što je ostao na klupi je razbesnelo njegovu suprugu Georginu koja je napisala žestoku kritiku na Santošov račun na društvenim mrežama.

„Danas je tvoj prijatelj i trener doneo lošu odluku. Taj prijatelj, za koga imaš toliko reči hvale i poštovanja. Onaj isti koji je, kada si ušao u igru, video kako se sve promenilo, ali je već bilo prekasno. Ne možeš tako da potceniš najboljeg igrača sveta, svoje najmoćnije oružje. Ni ti se ne možeš zauzeti za nekoga ko to ne zaslužuje. Život nam daje lekcije. Danas nismo izgubili, naučili smo“, napisala je Georgina.

Foto: Instagram/georginagio

BONUS VIDEO Hrvatica prebujnih grudi pokazala minijaturni brus šahovnice, upozorili je da zbog toga može u zatvor