Gelor Kanga, FK Crvena zvezda
Gelor Kanga, FK Crvena zvezda; foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Kanga naoštren da se revanšira.

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga izjavio je da jedva čeka duel sa Radnikom u četvrtom kolu Superlige Srbije, ekipom koja je ostala dužnik prošle sezone u kojoj je „otkinula“ crveno-belima pet bodova.

PROČITAJTE JOŠ

Crvena zvezda će u petak na svom terenu od 21 sat dočekati ekipu iz Surdulice.

„Radujemo se utakmici protiv Radnika. Ostali su nam „dužnici“ od prošle godine i jedina su domaća ekipa koju nismo pobedili u sezoni za nama, tako da je vreme da poravnamo račune i trijumfujemo. Dobro smo ušli u sezonu, ostvarili tri pobede i meč sa Radnikom je uvertira za ono što nas čeka u Evropi. Još jedan trijumf pred prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona bi dodatno doprineo našem samopouzdanju. Nestrpljivi smo da poravnamo račune i da zabeležimo još jednu pobedu“, rekao je Kanga za zvanični sajt kluba.

Crvena zvezda će potom u sredu, trećeg avgusta od 20,45 časova na svom terenu igrati prvi meč trećeg kola kvalifikacija za LŠ sa boljim iz dvomeča između Pjunika i Dudelanža.

„Razmišljamo o svakoj sledećoj utakmici. Želimo da prvo savladamo Radnik, pa ćemo se onda okrenuti Ligi šampiona. Međutim, čujem da je pokrenuta akcija od strane navijača da svi na utakmicu dođu u dresovima i to još nisam imao priliku da vidim“, dodao je Kanga.

On je istakao da je siguran da će atmosfera na meču sa Radnikom biti neverovatna.

„Hvala navijačima na tome što su pokrenuli akciju koja bi mogla tribine u potpunosti da oboji u crveno-belo. Verujem da će tribine biti pune u sredu, a nadam se i što većem broju ljudi u petak, kao što je to bio slučaj u mečevima sa Radničkim i Kolubarom, kada je atmosfera bila sjajna. U sredu očekujem pravi spektakl, siguran sam da će biti veče za pamćenje“, zaključio je Kanga.

BONUS VIDEO Fantastičan gol sa ivice šesnaesterca ostavio bez daha

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar