Foto : Nenad Mihajlović/Starsport

"Nepotrebno je trošiti reči o snazi Crvene zvezde, biće to praznik fudbala u Nišu, veliki test za nas i prilika da vidimo na kom smo nivou u odnosu na daleko najveći i najjači tim u zemlji i regionu, izjavio je trener Radničkog Vladimir Gaćinović uoči duela dva tima u 21. kolu Superlige.

PROČITAJTE JOŠ

„Oni su svoj kvalitet pokazali igrama u Ligi Evrope, gde su uspeli da prezime i sigurno je da ovde dolaze kao favoriti. Mi ćemo dati sve od sebe, pokušaćemo da nametnemo našu igru, da budemo brzi, jaki u duelima, odgovorni na svim delovima terena i da tako ispunimo očekivanja i dođemo do pozitivnog rezultata“, rekao je Gaćinović na konferenciji za medije.

Nišlije će biti oslabljene za dvojicu bivših Zvezdinih fudbalera – Nenada Gavrića, koji ima četiri žuta kartona i povređenog Aleksandra Kovačevića.

„To su mnogo važni igrači za naš sistem, ali koga nema bez njega se mora i može. Vraćaju nam se Dušan Pantelić i Nikola Aksentijević, koji su preskočili utakmicu protiv Metalca, u konkurenciji za sastav je i novopridošli Filip Marković, tako da ćemo imati dovoljno aduta kojima možemo ugroziti Crvenu zvezdu“, istakao je Gaćinović.

Duel u Nišu, koji će se prema prognozama meteorologa igrati na temperaturi ispod nule, počinje sutra u 15.30 sati.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar