Foto: Srdjan Stevanovic

Fudbaleri Radničkog iz Niša otputovali su u Antaliju na dvonedeljne pripreme uoči nastavka sezone u Superligi.

Radnički će odigrati pet kontrolnih utakmica u Turskoj, a za sada su poznata četiri protivnika. Niška ekipa će 17. januara igrati protiv Jagelonije, a 23. januara rival će joj biti Inholec.

PROČITAJTE JOŠ

Radnički će 26. januara igrati protiv Akrona iz Toljatija, a dva dana kasnije protiv LKC iz Lođa.

Upražnjen termin je 20. januar, a protivnik će biti dogovoren na licu mesta, saopštio je klub iz Niša.

Trener Radničkog Vladimir Gaćinović rekao je da je zadovoljan radom ekipe na početku priprema.

„Tek nas čeka glavno na pripremama i mnogo toga smo ostavili za Tursku. Sada je najvažnije da nemamo povređene i bolesne igrače. Radimo prema planu i veoma mi je drago što su fudbaleri brzo prihvatili moje metode rada. Ove dane u Nišu iskoristili smo, pre svega, za sticanje kondicije, a iako nas vreme nije služilo, zadovoljan sam kako napredujemo“, rekao je Gaćinović i dodao:

„Počeli smo i rad s loptom, a u Turskoj nećemo imati problema sa vremenskim neprilikama i imaćemo sve uslove da planove sprovedemo u delo. Četiri rivala koja smo dogovorili su po meri i imaćemo jake provere pred obaveze koje nas čekaju u nastavku sezone“.

U Antaliju su otputovali Borivoje Ristić, Milorad Kojić, Dimitrije Stevanović, Stefan Ilić, Ognjen Đuričin, Žarko Marković, Nenad Šljivić, Đorđe Stojković, Modu Job, Petar Ćirković, Kristijan Živković i Nikola Jovanović.

Sa ekipom su i Aleksandar Kovačević, Todor Petrović, Ognjen Bjeličić, Petar Đuričković, Stefan Mitrović, Nenad Gavrić, Veljko Trifunović, Petar Ristić, Stefan Đurić, Aleksa Dušanić, Ilija Spasić i Nikola Stanković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar