FK Partizan, FK Soči
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaleri Partizana savladali su Soči (prvi meč 1:1, drugi 6:4 posle penala) i plasirali se u plej-of kvalifikacija za Ligu konferencija, a nakon meča su u emotivnim izjavama posvetili trijumf Aleksandru Lutovcu koji je ove srede doživeo porodičnu tragediju.

PROČITAJTE JOŠ

Vezisti Partizana je preminuo otac ovog četvrtka, pa nije mogao da nastupi za crno-bele.

Ipak, igrači „parnog valjka“ su pokazali da su u svakom trenutku bili uz svog prijatelja.

Saša Zdjelar je analizirao susret i rekao da su sve uradili za Lutovca.

„Jedna jako naporna i jedna dobra utakmica iza nas. Dva puta smo se vratili, iz dve šanse su nam dali dva gola. Mi smo konstantno napadali, imali bezbroj kornera, centaešuteva a dali smo samo dva gola. Ovo je sada ostalo iza nas. Teško mi je da pričam u ovom trenutku, mi smo igrali samo za njega, za Saleta Lutovca. Ova pobeda ide njemu i ovo mu mnogo znači. Potrebna mu je podrška kao i njegovoj porodici i ovo je za njega.“

I Aleksandar Miljković je pobedu posvetio Lutovcu.

„Ovo je pobeda sa Saleta Lutovca, mi smo jedna porodica, mi smo uz tebe, svi se saosećamo sa tobom. Želimo da budeš uz tvoje u tvom najtežem trenutku, ta energija nas je pogurala da pobedimo. Ima Boga, vratilo se sve na pravi način, prošle godine nam se nije vraćalo. Na kraju Bog sve to izniveliše i donese nam radost. Hvala ti brate i uz tebe smo“, poručio je Miljković.

Bonus video: Lionel Mesi u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar