sportisti, zimovanje, odmor
Foto: Instagram/aleksandradegenek/snezanafi/neda.lukovic

Superliga plus grupne faze evropskih mečeva i na sve to kad se dodaju i reprezentativna okupljanja i Kup, postane jasno zbog čega je igračima u Srbiji potreban odmor već posle tri, četiri meseca fudbala.

Jesenju polusezonu je na prvom mestu završio Partizan, ispred večitog rivala Crvene zvezde, a njihovi igrači su, svako za svoj groš, otišli na različite zanimljive destinacije.

PROČITAJTE JOŠ

Za razliku od nekih prethodnih godina, čini se da ih je manje „pobeglo“ u egzotične pomorske ili ostrvske rajeve.

Deluje da ih je više ovog puta izabralo planinski tip odmora, koji bi ih regenerisao pred nastavak sezone i posebno pred njenu završnicu.

Neki od momaka u crveno i crno-belom su ove jeseni stali i na „ludi kamen“, drugi su postali roditelji, pa im svejedno nije bilo dosadno u proteklom periodu.

Bilo je i nekih trzavica, zbog kojih je bilo potrebno „ohladiti glave“. Sećamo se koliko ih je nastalo kada se otkrilo za svađu Milana Borjana, kapitena Crvene zvezde i Dejana Stankovića, trenera kluba iz Ljutice Bogdana.

Snežana Borjan; Foto: Screenshot Instagram snezanafi

Baš Borjan nije imao mnogo vremena za opuštanje, jer čim je polusezona bila gotova, morao je u Crnu Goru da proveri da li je sve u redu pred njegov golmanski kamp, a onda je otišao na planinu.

Njegova supruga Snežana je podelila neke veoma interesantne fotografije po kojima se može naslutiti kako su njih dvoje proveli odmor.

Miloš Degenek, takođe je sa suprugom Aleksandrom bio na skijanju, a zajedno su se oprobali i u vožnji motornih sanki.

Za nešto toplije krajeve se od igrača Zvezde odlučio Aleksandar Dragović. On je sa svojom devojkom Kristinom Jovanović otišao u Dubai, koji je često popularna destinacija među fudbalerima.

To je pokazao i primer Strahinje Erakovića, koji je odande objavio fotografiju pre Nove godine.

Uz Dubai su i Maldivi prošle godine posebno bili interesantno mesto gde su se igrači opuštali, ali su ovog puta malo promenili želje i potrebe.

Gelor Kanga, vezista crveno-belih se označio na više zanimljvih destinacija, a da nije bio besposlen, pokazale su i one fotke na kojima se vidi kako sređuje kuću.

Njegoš Petrović se ovih dana obreo na Mačkovom kamenu, a kada je reč o igračima Partizana, i među njima je bilo različitih izbora.

Siniša Saničanin i Filip Holender su se opredelili za jaknu, pre nego za kupaći, a Miloš Jojić je ovih dana obišao manastir Krušedol.

Igor Vujačić, pouzdani defanzivac se nedavno oženio Jovanom Todorović, a njih dvoje su u Crnoj Gori proveli deo odmora.

Nemanja Miletić je sa svojom partnerkom Nedom Luković posetio prestonicu Rusije, Moskvu i odande je Neda podelila nekoliko veoma lepih fotografija srećnog para sa Crvenog trga.

blockquote class="instagram-media" data-instgrm-captioned data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/CYOOCyZsVER/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="14" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">

Partizanov „terminator“ Saša Zdjelar je sa svojom lepšim polovinom otišao u grčku Gilfadu, dok se Marko Živković odlučio za domaći „teren“ i Zlatibor.