Dino Radja
Dino Rađa Foto:BETAPHOTO/HINA/Mario STRMOTIC

U Splitu je nakon duge i teške bolesti preminuo Vinko Bajrović Capo, čuveni košarkaš i sportski radnik u Jugoplastici, a od njega se oprostio i Dino Rađa, legenda jugoslovenske i hrvatske košarke.

Rađa se nedavno oprostio i od Gorana Sobina, prijatelja i saigrača, a sada je preminula još jedna osoba sa kojom je proveo mnogo vremena.

PROČITAJTE JOŠ

On je okačio crno-belu sliku sa Capom i napisao emotivnu poruku.

„Bem ti zivot. Kakva smo mi ekipa bili i koliko smo se lipo za.ebavali. Ova slika najbolje govori kako nan je bilo. Dvojica su otišli prerano a danas im se pridružija i Capo. Moj stari prijatelj. I za razliku od Mosora i Gorana ne pada mi teško. Moj Ceps je živija ka bog. Radija je ono sta je najviše volija u životu. Bavija se košarkom, matematikon i ima je Miru. Tri ljubavi s kojima je bija okružen sigurno 70 godina. Nauživa se putovanja, druzenja, za.ebancije. Radija s klubom, reprezentacijom, dicom. Guđta je. Ja to znam i zato njegovu smrt triba gledat kroz prizmu sritnog života kojeg je ima. Svih nas čeka isto i dabogda svi mi imali zivot kakav je ima Capo i otišli bez puno patnje u njegovim godinama. I sad moram priznat da smo ovoga zubaca kupili jer taj dan nismo uvatili ništa. Isto je bija dobar na gradele. Mirno more Ceps“, napisao je Dino Rađa.

Bajrović je sarađivao sa legendama poput Mirka Novosela, Krešimira Ćosića i Dude Ivkovića.

Napisao je tokom života 33 knjige, a i u penziji je besplatno podučavao decu matematiku i pripremao za maturu.

BONUS VIDEO Sahrana Dušana Ivkovića na Novom groblju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar