Euro 2024 navijači pred meč Srbija Engleska Foto:Tanjug/AP Photo/Andreea Alexandru

Fudbaleri Srbije spremaju se za poslednji meč grupne faze na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Za dva dana „orlovi“ će znati da li idu kući, ili u osminu finala Evra na kom su se našli prvi put posle 24 godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija će igrati protiv Danske i nada se velikoj podršci svojih navijača u Nemačkoj, na minhenskoj Alijanc areni.

Tim povodom je Fudbalski savez Srbije izdao uputstva i nekoliko važnih informacija za srpske navijače.

FSS je navijačima objasnio kako da najbrže stignu do stadiona iz fan zone, zbog čega ne bi trebalo da voze do stadiona ako nisu unapred bukirali parking mesto i zbog čega bi trebalo da plaćaju karticama, kao i kako da koriste svoje „fan kartice“.

„Na dan utakmice koristite šatl bus do stadiona. Najbrži način da dođete na stadion iz fan zone je šatl busom. Besplatan šatl bus počinje da vozi oko 17:00 i kreće iz Bloka 19, Olympiapark Parkharfe. Krenite ranije i uživajte u atmosferi pre utakmice na Fudbalskoj areni Minhen“, savetuju iz FSS.

„Posle utakmice, šatl busevi vas čekaju na južnom kraju stadionske esplanade. Autobusi će vas odvesti ili do stanice U-Bahn Scheidplatz, koja je povezana sa centralnom stanicom u Minhenu preko U-ban linije U2, ili nazad do stanice šatl busa u Olympik Parku“.

Iz Saveza podsećaju i da će svako ko nema registraciju za parking biti odbijen, ali i da se očekuju gužve.

„Imajte na umu da saobraćaj može biti gust i da vreme putovanja može biti mnogo duže od očekivanog. Pre-registrujte se sada (otvoreno do jedan dan pre utakmice). Parking će biti otvoren 4 sata pre početka utakmice. Na stadion nemojte voziti ranije od toga. Navijači koji nemaju unapred registrovano parking mesti, ali ipak moraju da idu autom, mogu da koriste Park + Ride prostor blizu Fudbalske arene Minhen, kao što je Business Campus Garching-Hochbrück, odakle se peške dolazi do Garching-Hochbrück U-Bahn station. Odatle stižete na Fröttmaning U-Bahn station za manje od 5 minuta“.

Plaćanje karticom se preporučuje jer nema mnogo objekata koji primaju gotovinu kao način plaćanja.

„Samo nekoliko štandova sa hranom i pićem na Fudbalskoj areni Minhen primaju gotovinu. Ponesite svoje debitne, kreditne kartice ili uređaje za beskontaktno plaćanje i izbegnite redove“, navode iz FSS i ukazuju na to da se uz navijačke kartice gledaoci mogu voziti i besplatno.

„Vlasnici ulaznica za utakmicu imaju pravo na propusnicu za putovanja koja traje 36 sati po celoj mreži Minhena (Münchner Verkehrs- und Tarifverbund), bez dodatne naplate. Propusnica važi od 06:00 na dan utakmice, do 18:00 sledećeg dana. Da biste imali koristi od ove opcije, potrebno je da imate svoj Fan Pass. Fan Pass je potpuno nov za EURO 2024 i omogućava pristup ekskluzivnim povlasticama koje će doprineti Vašem iskustvu na utakmici. Vaš Fan Pass je besplatan i na raspolaganju za sve vlasnike ulaznica, na aplikaciji UEFA EURO 2024“.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO: EURO 2024 – Veljko Birmančević pred Dansku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar