EPA/MATTEO BAZZI

A mogao je da ima lagodan život i ostane upamćen samo po partijama na terenu...

Nekadašnji kolumbijski reprezentativac Fredi Guarin odlučio je da na Instagramu sa svojim pratiocima podeli teške trenutke koje je proživeo u životu.

PROČITAJTE JOŠ:

Guarina se fudbalska javnost seća po partijama u Portu i Interu, ali je nastupao i u Argentini, Francuskoj, Kini… Bio je deo i reprezentacije Kolumbije za koju je nastupao 2014. godine na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Međutim, nakon fudbalske karijere njegov život se promenio, a Guarin se okrenuo porocima i drogama, zbog čega je imao sukob i sa roditeljima.

Prošle godine je bio uhapšen zbog video na kojem se vidi krv na njegovim pantalonama, a nakon toga se pojavila vest da je pretukao roditelje.

Sada, iako ne liči na bivšeg fudbalera, odlučio je da se oglasi na društvenim mrežama i zamoli za oproštaj.

„Pozdrav svima, danas želim da vam pokažem svima kakav sam, otvorenog srca i bez namere s ovim da stičem nove pratioce i da me žalite. Radim ovo s namerom da pomognem barem jednoj osobi. Moj život se u potpunosti promenio. Suze koje vidite na fotografiji su od čoveka punog poroka, grešaka, greha i puno nekih drugih stvari. Ljudi moji, vreme je da otvorimo vrata Bogu i da nas on vodi pravim putem. Bog mi je već oprostio i ja sebi opraštam. Ako se neko ne slaže s ovom porukom, razumem ga. Nemojte prestati da sanjate, neka opraštanja budu s ljubavlju i od strane Boga. Bog vas blagoslovio danas i ohrabrio vas. Nikada nije kasno“, napisao je Guarin.

Kolumbijac je u evropski fudbal došao 2006. godine kada je potpisao za Sent Etjen, a nakon toga je igrao u Portu. U Interu je bio od 2012. godine i tamo je proveo četiri sezone. Nakon toga je otišao sa najveće scene, a karijeru je završio u Milionarosu.

Usledio je veliki pad u njegovom životu, ali se čini da je ipak potražio pomoć na vreme, te se izvukao sa dna.

BONUS VIDEO Pjerluiđi Kolina – najbolji fudbalski sudija svih vremena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar