Foto: EPA-EFE/Mohammed Badra

Srbin ne pruža na terenu ono što se od njega očekuje, u poslednje vreme izostaju i golovi

Nekadašnji fudbaler Juventusa Klaudio Markizio kritikovao je svoj bivši klub, kao i Dušana Vlahovića zbog partija koje pružaju u poslednje vreme.

PROČITAJTE JOŠ:

Juventus nije slavio na poslednjih pet utakmica, a Vlahović ni na jednoj od njih nije postigao gol. Poslednja dva pogotka koje je postigao bili su iz slobodnih udaraca, pa je i više nego evidentno da je u krizi.

Kap koja je za Markizija prelila čašu je bila Juventusov poraz od Monce sa 1:0 proteklog vikenda u Seriji A.

„Juve je znao da završava sezone u Seriji A i na sedmom mestu, ali niko to nije karatkerisao kao zabrinjavajuće – a baš tu reč je nedavno iskoristio Leonardo Bonuči. Kada pogledate Dušana Vlahovića, on nije uopšte napredovao od dolaska iz Fiorentine“, rekao je Markizio.

Juventus je protiv Monce ostao sa igračem manje na terenu, zbog crvenog kartona Anhela di Marije, ali Markizio u tome ne vidi izgovor.

„Sa snažnim timom, vaša će biti poslednja i kada ostanete sa desetoricom na terenu. Ovaj tim Juventusa ne zna da igra i to je zabrinjavajuće“, ističe Markizio.

U Juventusu očigledno postoji problem na relaciji uprva-trener-igrači.

“Problem nije u tome što Juve gubi, to je nešto što se dešava. Međutim, poraz od Monce bez udarca u okvir gola… Postoji totalni jaz između ekipe, trenera i kluba.“

Juventus je u ligi osvojio samo 10 bodova iz sedam kola i trenutno je na osmom mestu, iako s epredviđala borba za titulu.

Takođe, ni u Ligi šampiona „stada dama“ ne blista, pa je nakon dva kola i dalje na nuli.

BONUS VIDEO Vuletić: Kako su prodati Dušan Vlahović i Strahinja Pavlović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar