Kristijano Ronaldo Bugati
Kristijano Ronaldo Bugati; Foto: Screenshot Instagram Cristiano

Kirstijano Ronaldo odlučio je da se podnovi nakon što se preselio u Mančester, a njegova garaža će dobiti retku "zver".

PROČITAJTE JOŠ

U pitanju je Bugati Centodieci, koji još uvek nije zvanično proizveden. Za sada je izgrađen samo prototip, a biće ih sklopljeno samo 10. Svi primerci su već kupljeni, a u javnost je procurelo samo da je jedan od kupaca legendarni fudbaler.

Kristijano će tako od sledeće godine, kada bi trebalo da mu isporuče automobil, moći da ubrza u ovom vozilu za 2,4 sekundi do 100 kilometara na čas, a ukoliko bude hteo moći će da dostigne i maksimalnu brzinu od 300 kilometara na čas.

Ronaldo puca od samopouzdanja jer je nedavno postigao het-trik protiv Luksemburga (5:0) u grupi sa Srbijom i tako dodatno približio Portugal plasmanu na Mundijal. Putnika za Katar će odlučivati meč u Lisabonu koji će Srbija i Portugal odigrati 14. novembra.

Ronaldo će do tada uživati u svom novom automobilu, najskupljem u kolekciji jer ga je platio 9,5 miliona evra. Automobil je težak dve tone i ima sedam brzina.

„Nadahnuti istorijskim modelom, Centodieci svojim performansama koje oduzimaju dah i pionirskim dizajnom pomera sve granice mašte. Sa savremenom interpretacijom klasičnog oblika klina i s kultnim motorom W16, Centodieci elegantno prenosi EB110 u novu deceniju. Deset vozila ograničene serije odlikuju se savršenom elegancijom i skulpturalnom lepotom, čineći Centodieci istinskim, opipljivim umetničkim delom“, piše na stranicama Bugatija.

Ronaldo od ranije ima Meklaren Senu koju je kupio prošle godine za 750.000 funti, Ferari F430, Rols-Rojs Fantom, Lambordžini Aventador, Bentli Kontinental GTC i Maserati Gran Kabrio.

BONUS VIDEO Prvi pogodak Ronaldo po povratku u Junajted

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare