Foto: Privatna arhiva

Dug put su prešli kako bi se vratili u Beograd.

Grupi od dvanaest navijača Partizana, među kojima su i četiri devojke, 13. februara zabranjen je ulazak u Moldaviju u koju su se uputili da bi pratili meč Partizana i Šerifa u eliminacionoj fazi Lige konferencija.

PROČITAJTE JOŠ

Meč je na programu u četvrtak od 21 čas, a ova grupa crno-belih uputila se nekoliko dana pre važnog evropskog meča da bi obišli Kišinjev.

Nakon skandala pred pasoškom kontrolom, i noći provedene na aerodromu, oni su deportovani iz Moldavije i tada je nastao veliki problem. Deo navijača je o svom trošku napustio Kišinjev preko Praga, dok su Mira Radosavljević i dve devojke rešile zbog papreno skupih karata da se nazad za Srbiju upute sa letom preko Bukurešta.

Ponovo su tada nastali problemi, jer je vazdušna linija iznad Moldavije zatvorena baš u tom trenutku kada je devojke trebalo da polete i zbog toga su morale ponovo da promene plan.

Zakazale su novi let 14. februara za Varšavu, i nakon još jedne duge noći uputile su se u Srbiju. Ponovo su letele, sada do Beča, iz kog su konačno, nakon tri dana pakla, došle u Beograd oko 23.30, 15. februara.

Plan navijača koji su leteli iz Praga je da takođe dođu do Beča danas, odakle će se i oni uputiti za Beograd i Srbiju.

Za razliku od navijača, fudbaleri Partizana su bez većih problema sleteli u Moldaviju i u sredu, 15. februara, odradili su poslednji trening pred meč sa Šerifom, koji će se igrati pred praznim tribinama.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

BONUS VIDEO Petrić: Nekada se pomagalo Partizanu, sada se pomaže Zvezdi, nisam slep da to ne vidim

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar