Foto: Instagram screenshot wanda_icardi

Stavili su tačku.

Jedna od najvećih ljubavnih drama u svetu fudbala konačno je dobila završni čin. Vanda Ikardi je saopštila preko društvenih mreža da je došao kraj njene ljubavi sa Maurom.

PROČITAJTE JOŠ

Mauro Ikardi je od ovog leta postao zvezda turskog Galatasaraja, ali je brak sa atraktivnom plavušom Vandom, koja je bila i njegov agent i definitivno gotov kao što se sumnjalo već neko vreme.

„Veoma mi je teško i bolno u ovom trenutku, ali s obzirom na moju izloženost i stvari koje prevazilaze i medijska nagađanja, bolje je da to saznaju od mene. Nemam više šta da razjašnjavam i neću iznositi nikakve detalje o ovom razlazu. Molim vas, molim vas za razumevanje ne samo zbog mene, već i zbog naše dece“, napisala je Vanda.

Sve je počelo pre oko godinu dana kada je brak zapao u krizu kada je Mauro prevario Vandu sa glumicom Kinom Suarez. Još tada je delovalo da je između njih sve gotovo, ali su u prvom trenutku uspeli da prevaziđu sve probleme, ali to nije dugo trajalo.

Novi skandal se desio ovog leta na Ibici kada je Vanda snimljena u intimnom izlasku sa jednim muškarcem, da bi se pojavio i snimak na kojem ona priznaje prijateljici da se razvodi od Ikardija.

Sada, posle brojnih nagađanja više nema dileme. Jedan od najpoznatijih parova više neće biti zajedno.

BONUS VIDEO Dragan Stojković Piksi i Marko Materaci sa „Boginjom“ u Beogradu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar