Margo Aleksandra
Margo Aleksandra; Foto: Screenshot Instagram margauxalexandra

Dosta mu je fudbala, pa je odlučio da obuče rukavice.

Patris Evra, legendarni fudbaler Mančester junajteda, još jednom je pokazao da ne može da „samo“ uživa u penziji.

PROČITAJTE JOŠ

Odlučio je da oproba u boksu, pa je već za 30. april zakazana njegova prva borba protiv Adama Saleha, influsensera i boksera sa „Jutjuba“.

„Imam veliko poštovanje za sve boksere širom sveta. Ulazim u bokserski svet sa poniznošću, poštovanjem i uzbuđenjem zbog ovog sporta. Spreman sam da učim“, poručio je Evra.

Saleh je ubeđen da će ubedljivo pobediti Francuza.

„Evrin tim je izabrao mene i napravio je grešku. Počinje boksersku karijeru, ali ja ću odmah i da mu je završim. Stvarno veruju da može da me nokautira, to su mi rekli preko telefona ‘Da li si sprema da te Evra nokautira'“, rekao je Saleh.

Francuz će najveću podršku imati u verenici Margo Aleksandri. Ovo je devojka sa kojom je Evra ranije varao suprugu, a čak 14 godina je mlađa od fudbalera.

Ipak, u njihovom slučaju „godine su samo broj“, a već su dobili i dete koje je rođeno početkom 2021.

Evri je ovo peto dete, a samo prva dva je dobio u braku sa bivšom suprugom.

Francuz je jurio „Plejboj“ zečice,  a Margo Aleksandra je za nešto više od godinu dana od ljubavnice postala verenica. Godinama ranije se javila i doktorka Gabrijela koja je imala romansu sa fudbalerom, pa ga je čak i bodrila na Svetskom prvenstvu 2014. godine.

„Patris je jedini muškarac kojeg sam ikad volela, a prema meni se poneo tako okrutno“, rekla je bivša supruga fudbalske zvezde posle njegovih brojnih afera.

BONUS VIDEO Dušan Tadić bacio saigrača na zemlju i „namestio“ mu crveni karton

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar