Everton Foto:Shutterstock/Promo

Seks industrija želi da uđe i u najvažniju sporednu stvar na svetu.

Član engleske Premijer lige, Everton, dospeo je u centar pažnje svetske javnosti iz razloga koji je ponajmanje povezan sa baznom delatnošću ovog sportskog tima iz Liverpula – fudbalom.

PROČITAJTE JOŠ...

Poznato je već da će „karamele“ od sezone 2024/2025, prema aktuelnom planu, legendarni Gudison park zameniti novim terenom koji će se nalaziti u blizini centra Liverpula, na obali reke Merzi, a nakon što su u julu 2021. godine taj plan izneli javno, započela je licitacija vezana za imenovanje objekta koji trenutno poznatog kao „Evertonov stadion“.

A u trku se uključio i jedan američki porno sajt.

Portal Stripčet poslao je ponudu na adresu Evertona u vrednosti od malo preko 200 miliona evra kako bi u narednih deset godina novo zdanje jednog od najvećih ostrvskih fudbalskih klubova nosilo ime po ovom portalu.

Ovo nije prvi put da se Stripčet nudi sportistima, pošto je 2020. godine NFL tim Nju Orleans Sejnts odbio ponudu od 15 miliona evra po sezoni da legendani Superdoum promeni ime, Inter iz Milana nije prihvatio 20 miliona za sponzorstvo kada su 2021. godine pregovori sa Pirelijem o produžetku saradnje naišli na poteškoće, dok je u maju iste godine UFC borac Nik Dijaz pokrenuo seriju onlajn seminara vezanih za samoodbranu uz saradnju sa ovim portalom.

Ostaje nam da sačekamo odluku Evertona.

BONUS VIDEO Erling Holan se obrukao, promašaj karijere Norvežanina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar